"Mimi më vije keq"...

19.11.2017 21:59

Numërohen të gjitha votat në Gjilan: diferencë e madhe mes LDK dhe VV

19.11.2017 22:02
Numërohen të gjitha votat në Gjilan: diferencë e madhe mes LDK dhe VV

Sipas rezultateve preliminare të KQZ-së, për Komunën e Gjilanit, Lutfi Haziri ka fituar 63.97 në garën për këtë komunë kurse, 36.03 Sami Kurteshi i Vetëvendosjes.