Njihuni me njeriun më të armatosur në SHBA

17.02.2017 19:11
Njihuni me njeriun më të armatosur në SHBA

Një koleksionues armësh, të cilit i është vendosur edhe nofka Njeriu-Dragua, cilësohet si njeriu më i armatosur në SHBA. Duke pasur nën pronësi mbi 200 mitralozë, tanke dhe granatahedhës.

Mel Bernstein, i cili e ka fituar nofkën falë motorit të tij, ka organizuar edhe një tur në muzeun e tij privat, të njohur si “Toka e Dragoit”.

Në parajsën e adhuruesit të armëve në El Paso të Kolorados në SHBA, ka 80 automjete ushtarake, licencë për të shitur armë automatike dhe kurse për paint bal