“Njerëzit janë të lumtur që ‘shtriga e lig’ ka mbetur pa burrë”

24.09.2016 23:54

Shkurorëzimin e Brad Pitt me Angelina Jolie e ka komentuar edhe aktori i famshëm hollivudian, Samuel L. Jackson.

“Njerëzit janë të lumtur që ‘shtriga e lig’ ka mbetur pa burrë”

Gjatë pjesëmarrjes në një emision, ai është pyetur nëse ka dëgjuar për shkurorëzimin e dekadës.

“Kështu është jeta. Njerëzit vazhdojnë tutje me jetën e tyre”, ka thënë ai.

“Një pjesë e madhe e publikut akoma mendojnë se ajo që i bëri Jennifer Anistonit nuk ishte në rregull dhe janë të lumtur që ‘shtriga e lig’ tash ka mbetur pa burrë”.

“Një pjesë tjetër e tyre mendojnë se është një shpërbërje e pikëlluar e një familjeje. Nuk e di pse njerëzit interesohen kaq shumë për këtë çështje”, ka thënë ai. /Telegrafi.com