Njëmbëdhjetë qytetet e fshehura në Evropë që ia vlen të vizitohen

19.03.2017 14:25
Njëmbëdhjetë qytetet e fshehura në Evropë që ia vlen të vizitohen

Evropa është një kështjellë e përrallave, një edukim klasik, një udhëtim mbresëlënës drejt historisë, prandaj edhe ia vlen që të vizitohen disa fshatra të fshehura në të, shkruan “Culture Trip”.

Ushqime të llojllojshme, trashëgimi kulturore, rrugë sekrete të shtruara më gurë, ferma me ullinj, dhe kisha mesjetare-harroni vendet si Londra dhe Parisi, drejtojuni drejt këtyre mrekullive të vogla të Evropës për të zbuluar shpirtin e kontinentit, vazhdon tutje shkrimin “Culture Trip”.

Ajo ka  ka përfshirë vendet si: Goreme në Turqi, Colmar në Francë, Ronda Spanjë, Bergen në Norvegji, Hallstatt në Austri, Bibury në Angli, Zalipie në Poloni, Eguisheim në Francë, Oia në Greqi, dhe Sintra në Portugali, të cilat ja vlenë që të vizitohen në Evropë. /Insajderi.com 

Goreme, Turkey

Colmar në Francë

Ronda Spanjë

Bergen në Norvegji

Hallstatt në Austri

Bibury në Angli

Annecy, France

Zalipie, Poland

Eguisheim, France

Oia, Greece

Sintra, Portugal