Një konsumator i Apple shkatërron 14 iPhone në një dyqan në Francë

30.09.2016 18:01
Një konsumator i Apple shkatërron 14 iPhone në një dyqan në Francë

Një francez hyri tërë furi në një dyqan të Apple në qytetin Dijon dhe me një sferë çeliku në dorë shkatërroi të paktën 20 paisje të kompanisë në mesin e tyre 14 iPhone dhe 1 MacBook Air, raporton Pcworld.al.

“Apple, kompania e cila shkel të drejtat e qytetarëve Europian. Refuzuan të më rimbursonin, u thash: “Më ktheni paratë e mija.” Ata më thanë jo. E çfarë pastaj? Ja çfarë ndodh!” tha djaloshi përpara se të copëtonte një tjetër iPhone.

Mediat franceze raportuan se personi është arrestuar dhe po merret në pyetje nga autoritetet. Dëmi i shkaktuar llogaritet në mijëra Euro. Një tjetë video është publikuar teksa përpiqet ti shpëtojë rojeve të sigurisë.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/wFUlz_BTby8″]