Nicole Scherzinger, një bukuri natyrale

03.09.2016 18:24

Nicole Scherzinger ka hedhur poshtë thashethemet për ndërhyrje kozmetike në fytyrën e saj. Për shkak të pamjes së saj të rinuar, nisën të qarkullonin thashetheme se këngëtarja ka bërë ndërhyrje, por 38-vjeçarja është shprehur se gjithçka është falë bukurisë dhe regjimit.

Nicole Scherzinger, një bukuri natyrale

Në një intervistë të dhënë së fundmi, ajo është pyetur nëse ndonjëherë ka menduar të bëjë botoks, ajo është përgjigjur:

“Jo, nuk e kam menduar. Për mua më e rëndësishme është të kujdesesh nga brenda sesa jashtë. Mendoj se shëndeti është vërtetë i rëndësishëm. Pi shumë ujë dhe fle orët e nevojshme. Gjithashtu është e çuditshme se si joga dhe vrapi ndikojnë tek ty. Të gjithë mund të bëjnë gjërat që dëshirojnë por për mua, fakti se si ndihem është një reflektim i asaj si dukem jashtë”.

nici

nicol