Nehat Mustafa lë MPB, kalon në MTI në vend të Avni Kastratit

24.03.2017 15:06
Nehat Mustafa lë MPB, kalon në MTI në vend të Avni Kastratit

Nehat Mustafa do ta lë pozitën e zëvendësministrit të Punëve të Brendshme për t’u transferuar në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë.

Mustafa, do të jetë zëvendësministër i Tregtisë dhe Industrisë, në vend të zëvendësministrit Avni Kastrati.

Vetë Mustafa e ka konfirmuar për Telegrafin se tashmë ka marrë  vendimin për transferim në Ministrin e Tregtisë dhe Industrisë.

“Tani sa më erdhi vendimi i transferimit tim në MTI”, ka thënë Mustafa.

Kastrati sipas të gjitha gjasave pritët që të dorëhiqet nga ky posti i tij e deri tanishëm.

Kastrati më herët ka qenë kryetar i Komunës së Mitrovicës./Insajderi.com