Në tetor shqyrtohet ankesa e Serbisë për anëtarësimin e Kosovës në UEFA

28.09.2016 18:49
Në tetor shqyrtohet ankesa e Serbisë për anëtarësimin e Kosovës në UEFA

Më 31 tetor, Gjykata e Arbitrazhit Sportiv do të shqyrtojë aneksën e Serbisë ndaj vendimit të UEFA-s që të pranojë Kosovën si anëtare me të drejta të plota, njofton espnfc.com

Kosova u pranua në UEFA në maj dhe ish-presidenti i Federatës Serbe të Futbollit ka thënë se votimi ka qenë politik dhe ka bërë ankesë./Insajderi.com