Në prag të festës, shpërndahen 2500 palë këpucë falas

31.08.2017 14:24
Në prag të festës, shpërndahen 2500 palë këpucë falas

Këshilli i Bashkësisë Islame në Podujevë, sot ka bërë shpërndarjen e 2500 palë këpucëve në vlerë prej 10 mijë euro, për familjet në nevojë.

“Këshilli falënderon Lulzim Muçiqin për mbështetjen dhe besueshmërinë e plotë në institucionin tonë”, thuhet në një njoftim të Bashkësisë Islame në Podujevë.