Në Gjeorgji, politikanët rrihen në studion televizive

23.09.2016 08:28
Në Gjeorgji, politikanët rrihen në studion televizive

Afrimi i datës 8 tetor që shënon edhe ditën kur në Gjeorgji do të mbahen zgjedhjet parlamentare, ka ndezur një debat të ashpër politik mes qeverisë edhe opozitës.

Kjo është reflektuar edhe në këtë video, ku ne studio gazetaret kane ftuar dy deputetë: Polad Khalikov nga blloku industrialist dhe Vephkia Gurgenishvili nga Lëvizja Demokratike. Gjatë transmetimit live debati politik degjeneroi në dhunë fizike.

U desh ndërhyrja e producentit dhe stafit teknik të emisionit për të ndarë politikanët. Pamjet kanë bërë menjëherë xhiron e botës.

[iframe id=”https://embed.theguardian.com/embed/video/world/video/2016/sep/22/georgian-politicians-brawl-on-live-tv-video”]