Ndryshimet për rimbursim të kuponëve fiskal i shkaktojnë “përleshje” mes ATK-së dhe qytetarëve

17.07.2017 17:11
Ndryshimet për rimbursim të kuponëve fiskal i shkaktojnë “përleshje” mes ATK-së dhe qytetarëve

Ndryshimi i formës së aplikimit dhe mënyrës së rimbursimit për kuponë fiskalë nga Administrata Tatimore e Kosovës, duket se nuk iu ka pëlqyer qytetarëve të cilët nuk do të mund të rimbursohen ashtu siç kishte ndodhur më parë.

ATK-ja ka njoftuar dorëzimi i kuponëve fiskal mund të bëhet vetëm deri me 31 korrik, por qytetarëve duket se nuk iu ka pëlqyer se do të rimburosohen vetëm disa prej tyre e jo të gjithë siç ka qenë më parë, shkruan Insajderi.

Në njoftimin e ATK-së të publikuar në rrjetin social Facebook, disa qytetar u shprehën të ta pakënaqur me ndryshimet që ATK ka bërë.

https://www.facebook.com/rks.atk/posts/1427327630654519