Nata e fundit e Etno muzikës

27.07.2016 11:19
Nata e fundit e Etno muzikës

Sot do të jepet seria e fundit e Etno muzikës së re Kosovare me performancën e Arbër Salihu, Edona Vatoci dhe Blerta Kosova, njofton Ministria e Kulturës.

Mbrëmja do të mbahet me fillim nga ora 20:00 në Labidariumin e Muzeut të Kosovës

Kjo mbrëmje shënon natën e katërt të bashkëpunimit në mes Muzeut të Kosovës dhe Shoqatës së Muzikës dhe Teknologjisë së Kosovës. /Insajderi.com