Mustafa: Shok i bëri Kosovës shumë shokë

29.02.2016 08:18
Mustafa: Shok i bëri Kosovës shumë shokë

Kryeministri Isa Mustafa, ka thënë është shprehur krenar me përfaqësimin e Kosovës në akademinë e filmit, Oscar.

“Dua të ndajë ndjenjën e krenarisë që na dhuroi përfaqësimi dinjitoz i filmit ‘Shok’ në Akademinë më prestigjioze të kinematografisë botërore. ‘Shok’ i bëri Kosovës shumë shokë. Bota njohu dhe çmoi Kosovën për çka është. Një vend i mrekullueshëm, i njerëzve të talentuar”, ka thënë Mustafa.

“Faleminderit që i bëtë emër të mirë Kosovës”.