Modelin 720S të McLaren klientët e dizajnojnë vetë

16.03.2017 22:41
Modelin 720S të McLaren klientët e dizajnojnë vetë

Pas prezantimit të modelit 720S, kompania McLaren do të lansojë një platformë në internet, përmes së cilët klientët e porosisin si duan ata këtë makinë.

Të gjithë ata që kanë vendosur ta blejnë super-makinën, do t’ju jepet mundësia të zgjedhin ngjyrën, rrotat, pajisjet teknologjike dhe materialin e ulëseve.

Në këtë formë, prodhuesi do t’i kryejë të gjitha porositë, para se t’ia dërgojë veturën klientit në shtëpi.

Megjithëse çmimet janë mjaft të larta, pronarët e rinj të këtyre modeleve mund të zgjedhin edhe teknologji shtesë, si dhe mundësi të rritjes së kuajfuqive./Insajderi.com