Messenger Day tashmë në të gjithë botën

10.03.2017 18:26
Messenger Day tashmë në të gjithë botën

Shtatorin e kaluar Facebook testoi Messenger Day në Poloni. Por tashmë rrjeti social thotë se kjo e re është në të gjithë botën si për Android dhe për iOS.

Është mjaft e thjeshtë. Përdor kamerën në Messenger për të shkrepur foto apo video, shton tekst, doodle, animime, apo filtra faciale, dhe këtë përmbajtje e hedh në një pako të vogël dixhitale, (“Dita” (Day) juaj), ku të gjithë apo disa miq tuaj kanë akses.

Më pas ajo fshihet vetë pas 24 orësh. Ka qënë Snapchat i pari që përdor këtë karakteristikë, e pas tij Instagrami e WhatsApp, dhe tashmë Messenger.  Sipas The Verge, Facebook vazhdon të kopjojë rivalin.