Meshë falënderuese për shenjtërimin e Nënë Terezës

10.09.2016 08:08
Meshë falënderuese për shenjtërimin e Nënë Terezës

Kisha Katolike në Kosovë organizon sot Meshën e falënderimit për shenjtërimin e Nënë Terezës dhe shugurimin e dy meshtarëve të rinj në Katedralen e Prishtinës të kushtuar Shenjtës Nënë Tereza.

Mesha do të mbahet ora 11:00, e udhëhequr nga Imzot Dodë Gjergji, ipeshkëv i Kosovës