Artikull i Sponzorizuar

Me Nissan bëhuni pjesë e Ligës së Kampionëve – ofertë e parrezistueshme vetëm për kampionët

14.05.2018 10:21
Me Nissan bëhuni pjesë e Ligës së Kampionëve – ofertë e parrezistueshme vetëm për kampionët

Është muaji i finales së madhe të garës më të madhe të futbollit për klube, Ligës së Kampionëve dhe ndjenja e përjetimit të saj është e jashtëzakonshme.

Një ndjenjë të tillë prej kampioni mund ta përjetoni çdo ditë me veturën nga brendi Nissan që është edhe sponsor zyrtar i Ligës së Kampionëve.

Me këtë rast, Auto Mita si distributor i autorizuar i Nissan sjellë ofertën e kampionëve.

Udhëtimet e juaja marrin dimension tjetër nëse bëheni me një prej veturave crossover kampionë pasi që përveç çmimeve preferenciale përfitoni edhe:

– Kaskon e parë prej shpisë

– Servisin e parë prej shpisë

– Sigurimin e obligueshëm (TPL) prej shpisë

– Financim deri më 100%

– Interesin më të mirë në treg prej 5%

Udhëtoni si kampion me këtë ofertë duke e shfrytëzuar në muajin e finales së Ligës së Kampionëve, dukeu bërë me një prej mbretërve të rrugës, veturat e famshme crossover nga Nissan pasi që kjo ofertë është e limituar.