Mbërritja spektakulare e mbretit të Arabisë Saudite në Indonezi

01.03.2017 19:36
Mbërritja spektakulare e mbretit të Arabisë Saudite në Indonezi

Mbreti i Arabisë Saudite, Salman bin Abdulaziz al-Saud, ka bërë një aterim spekakular në aeroportin e Indonezisë, vend të cilin e ka vizituar së bashku me rreth një mijë ndihmës.

Në vizitën e parë një monarku të Arabisë në këtë vend, mbreti synon që të thellojë bashkëpunimin ekonomik mes dy vendeve.

Por, që në minutat e para të vizitës, ai ka bërë lajm në mediat ndërkombëtare. Ai ka ecur nëpër shkallë lëvizëse dhe të arit nga aeroplani në tokën indoneziane.

shkall 2

Qindra punonjës janë angazhuar të aeroportit janë angazhuar për pritjen e tij, shkruan Mail Online.

asa2

Vizita e tij pritet të zgjasë nëntë ditë ndërsa shpenzimet për stafin e zgjeruar të tij pritet që t’i mbulojëv vetë mbreti.