8 marsi nxjerr gratë në shesh

08.03.2017 08:35
8 marsi nxjerr gratë në shesh

Kolektivi “Marshojmë S’festojmë”, sot në Prishtinë mban marshin me rastin e 8 Marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas.

Marshi organizohet nga Kolektivi qytetar “Marshojmë S’festojmë”, që është iniciativë qytetare që synon të jetë zëri për të shtypurat në shoqëri.

Përbëhet nga qytetare, aktiviste për të drejtat e grave, grupe sindikaliste dhe të punëtorëve, akademike, artiste, media dhe OJQ tё ndryshme./Insajderi.com