Marsh solidarizues për Sirinë në Londër

19.03.2017 10:02
 Marsh solidarizues për Sirinë në Londër

Në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, është mbajtur një marshim solidarizues kundër luftës së brendshme në Siri.

Në marshin ku kanë marrë pjesë afërsisht 500 persona janë hedhur slogane kundër regjimit të Sirisë, Rusisë, Iranit, SHBA-ve dhe Britanisë, raporton Anadolu Agency

Marshimi i organizuar nga organizata e shoqërisë civile “Solidarizim për Sirinë” e cila ndodhet me qendër në Britani ka nisur nga bulevardi Oxford në Londër.