Serbët me dy pensione...

25.09.2016 09:27

Maqedonia sërish goditet nga tërmeti

25.09.2016 10:01
Maqedonia sërish goditet nga tërmeti

Tërmeti me fuqi prej 2.7 shkallësh sipas rihterit është ndierë në Maqedoni pas mesnatës.

Siç bën të ditur Qendra sizmologjike evropiane, epiqendra e këtij tërmeti ka qenë në 15 kilometra nga Pehçeva në thellësi prej 1 kilometri.

Muajin e fundit Maqedonia u ballafaqua me disa lëkundje, gjë që shkaktoi panik te popullata.

Përndryshe, këtyre ditëve tërmete janë regjistruar edhe më gjerësisht në Ballkan si në Serbi, Bullgari dhe Greqi, shkruan telegrafi.