Makina anti-trafik nga kompania “Jeep”

24.03.2017 21:39
Makina anti-trafik nga kompania “Jeep”

Rrugët e qyteteve të mëdha mund të kthehen në një makth për drejtuesit e makinave për shkak të trafikut që krijohet shpeshherë.

Ky problem haset kryesisht nga makinat tip Jeep, të cilat kanë më tepër vështirësi për të parakaluar makinat e tjera.

Por një Jeep i ri i quajtur “Hum”, duket se nuk do ta ketë këtë problem. Prodhuesit e saj të frymëzuar ndoshta nga “Gadget mobile” tek filmi “Inspektori Gadget” kanë krijuar edhe një makinë që mund të avancojë në radhë në e trafikut edhe kur rrugët janë të mbushura plot.

Rrotat e kësaj makine kanë aftësi që të hapen dhe më pas “Hum” ngrihet mjaftueshëm sa për t’i kaluar sipër makinave të tjera.