Makina anti-protestë në Sllovaki

27.03.2017 15:53
Makina anti-protestë në Sllovaki

Pavarësisht stërvitjes që ata bëjnë, efektivët e policisë hasin shumë vështirësi kur janë përballë qindrave, apo edhe mijërave protestuesve.

Për të përballuar sa më mirë, e për të pasur sa më pak policë të lënduar gjatë protestave të dhunshme, policia në Sllovaki ka kërkuar dhe ka ndërtuar një makinë të veçantë.

Makina ka një mburojë, e cila është e blinduar dhe anti-zjarr, në të mund të strehohen 38 policë. Ajo mund të zgjerohet për t’iu përshtatur përmasave të ndryshme të rrugëve./TCh.

[arve url=”http://www.dailymotion.com/video/x5ged3y_the-bozena-anti-riot-vehicle-makes-light-work-of-rioting-mobs_news”/]