Luanë dhe tigra ikin nga një kopsht zoologjik në Gjermani

01.06.2018 13:47
Luanë dhe tigra ikin nga një kopsht zoologjik në Gjermani

Dy luanë, dy tigra dhe një jaguar kanë ikur nga një kopsht zoologjik në qytetin Lynebah të Gjermanisë, bëri të ditur policia.

Autoritetet lokale i këshilluan banorët të qëndrojnë brenda shtëpive dhe të thërrasin policinë nëse shohin ndonjërën prej kafshëve.

Një ari po ashtu ka ikur, por është qëlluar, tha një zëdhënës i policisë, raporton BBC.

Sipas mediave gjermane, kafshët kanë arritur të thyejnë rrethojat pas përmbytjeve.