Lista e kandidatëve të PDK-së për asambleistë në Mitrovicë

18.08.2017 13:19
Lista e kandidatëve të PDK-së për asambleistë në Mitrovicë

Partitë politike në Kosovë kanë filluar përgatitjet për zgjedhjet e 22 tetorit, duke përpiluar listat e kandidatëve për asamble komunale dhe duke nominuar kandidatët për kryetar komune.

Në kuadër të këtij procesi, Qendra e Partisë Demokratike të Kosovës në Mitrovicë ka përzgjedhur shumicën e kandidatëve për asamble komunale.

Tribuna Channel ka siguruar listën e kandidatëve për asamble komunale në Mitrovicë.

Miftar Kurti

Afrodita Vatovci

Qenan Qabra

Safer Voca

Vesa Broja

Remzi Rrahmani

Esat Jusufi

Valbpna Sadiku

Shpetim idrizi

Mirsad Ferati

Nafie Rexha

Donjet Bislimi

Gezim Shabani

Merita Shyti

Fadil Veseli

Lulzim Zeqiri

Ereza Prekazi

Mustaf Shala

Sami Latifi

Nurie Hajdari

Sabri Haziri

Jahir Nimani

Vlora Bekteshi

Gani Haliti

Rasim Nimani

Shkurte Shosholli

Abit Avdiu

Enis Abdurrahmani

Suela Citaku

Hamdi Hasani

Ferit Haxhiu

Alie Trnava

Fatmir Habibaj

Halil Tahiri

Suzana Ramaxhiku

Valon Brahimi

Alban Fazliu