Liridon Fetahaj mund të përfundojë tek ish-kampioni

07.06.2018 20:40
Liridon Fetahaj mund të përfundojë tek ish-kampioni

Liridon Fetahaj nuk arriti të tregojë cilësitë e tij te Prishtina dhe paraqitjet e tij nuk ishin në nivelin e atyre që i pati te Liria. Pa marrë parasysh këtë fakt, ai është duke u kërkuar nga…lexo më shumë