Lind fëmija i parë me tre prindër

27.09.2016 22:58
Lind fëmija i parë me tre prindër

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka lindur fëmija i parë në botë që ka tre prindër. Fëmija që ka lindur para një dite, ka ardhur në këtë jetë pas një procedure të suksesshme të shtatzënisë së një gruaje.

Fëmija i porsalindur tashmë ka tre prindër, dy nëna dhe një baba.

Procedura sipas “The Guardian”  nuk ka qenë e komplikuar. Arsyeja e vetme pse ky fëmijë ka tre prindër është fakti se nëna e saj ka pasur një sëmundje e cila e ka lënë me pasoja  që njihet si sindroma “Leigh” që pamundëson marrjen e spermazoideve.

Mundësia që ajo të ngelë ka qenë gjetja e një tjetër femre e cila do të shërbente si bashkëpunëtore e saj dhe natyrisht një mashkull./Insajderi.com