Limaj i pafajshëm edhe për shpërdorim detyre

24.11.2017 14:44
Limaj i pafajshëm edhe për shpërdorim detyre

Gjykata Themelore e Prishtinës, e ka shpallur Fatmir Limajn dhe të akuzuarit tjerë të pafajshëm edhe për pikën e dytë të aktakuzës për shpërdorim të detyrës zyrtare.

Ndërkohë që vendimi për pikat e tjera të aktakuzës është duke i lexuar gjykatësja e Eulexit në këtë rast.