Lideri i partisë kosovare bëhet baba për herë të pestë

20.08.2017 17:54
Lideri i partisë kosovare bëhet baba për herë të pestë

Fatmir Limaj është bërë babai i fëmijës së pestë të tij. Vajzën e porsalindur e ka me gruan e dytë, Arlinda Balaj.

Bashkëshortja e Limajt ka publikuar një foto në Facebook me të cilin ka treguar lindjen e vajzës. Nuk e ka treguar se çfarë emri ia kanë vënë vajzës.

Limaj nga martesa e parë ka 4 fëmije – 1 djalë dhe 3 vajza. Ai është edhe gjysh i mbesës Zara dhe nipit Andrri. /Insajderi.com