Labi injoron formimin e Qeverisë, merret me “Darkën e Gurbetqarit”

08.08.2017 18:41
Labi injoron formimin e Qeverisë, merret me “Darkën e Gurbetqarit”

Avokati dhe anëtari i AKR-së, Korab Sejdiu ka qenë duke folur për votën e kolegut të tij Labinot Tahiri nëse do të votojë apo jo për Qeverinë e drejtuar nga Ramush Haradinaj, kur vet këngëtari turbo-folk i bërë deputet Labinot Tahiri në Facebook ka lajmëruar diçka krejt tjetër.

Ani pse ka publikuar një fotografi të tij nga Kuvendi i Kosovës ai ka treguar se çfarë do të bëjë një ditë para vazhdimit të seancës konstituive të Kuvendit ku pritet të zgjidhet kryetari, Labi është marrë me Darkën e Gurbetqarit.

Njashtu sikurse vota e tij që është kruciale dhe vendimtare për kryetarin e Kuvendit dhe formimin e Qeverisë, prania e Labit është kruciale edhe në “Darkën e Gurbetqarit” ku ai do të këndoj.

Me një tekst të shkruar me plot gabime, Labinot Tahiri i bënë thirrje të gjithë qytetarëve që të marrin pjesë në këtë “darkë e cila do të mbahet në qytetin e tij në Ferizaj”. Këtij qyteti Tahiri i referohet si “Ferizaj Kosovë e Shqipërisë”.

“Vendasëve të mi, u bëj thirje që në mënyrë masovike, te sjellin gjera ushqimore dhe preferncat e tyre, me qëllim që ta tregojmë rrespketin për Diasporën tonë të shejtë”, ka shkruar Labi.

Të dashur qytetarë të Ferizajit dhe të të gjithave qyteteve të Kosovës dhe të trevave shqiptare! Nesër, ditë e mërkure,…

Posted by Labinot Tahiri on Tuesday, 8 August 2017