Kuvendi miraton marrëveshjen për Fondin e Ballkanit Perëndimorë

30.03.2017 13:04
Kuvendi miraton marrëveshjen për Fondin e Ballkanit Perëndimorë

Kuvendi i Kosovës ka miratuar pas votimit të dytë marrëveshjen për themelimin e Fondit të Ballkanit Perëndimorë.

Pas harmonizimit të qëndrimeve të grupeve parlamentare, projektligji për themelimin e Fondit të Ballkanit Perëndimor doli sërish në votim dhe u votua me shumicë votash.

89 deputet kanë votuar për këtë miratimin e kësaj marrëveshje ndërsa 2 kanë votuar kundër.