Kuvendi Komunal i Mitrovicës homazhe për ish-kryeministrin Rexhepi

22.08.2017 15:56
Kuvendi Komunal i Mitrovicës homazhe për ish-kryeministrin Rexhepi

Në Mitrovicë kanë filluar homazhet për ish-kryeministrin dhe ish kryetarin e Mitrovicës, Bajram Rexhepi.

Rexhepi ka vdekur dje në një spital të Turqisë ndërsa varrimi do të bëhet sot pasdite.