Kusari-Lila tregon për çka do ta mbajë mend gjithmonë Bajram Rexhepin

21.08.2017 21:06
Kusari-Lila tregon për çka do ta mbajë mend gjithmonë Bajram Rexhepin

Mimoza Kusari-Lila ishte zëdhënëse në qeverinë e Bajram Rexhepit.

Mimoza Kusari-Lila e cila ishte zëdhënëse në qeverinë e Bajram Rexhepit të vitet 2000-2014 e përjetoi rëndë ikjen e tij në amshim.

“E dimë që ka qenë Kryeministër konsensual por që gjithsesi e ka kry detyrën denjësisht. Çka më mbetet mu në kujtesë dhe do të mbetet gjithmonë është koha e ballafaqimit të tij me krizën e trazirave të marsit të vitit 2004”, tha Kusari-Lila për Klan Kosovën.

Rexhepi ndërroi jetë mëngjesin e së hënës në moshën 63 vjeçare.