Rregullorja e UEFA-s, Shqipëri – Maqedoni duhet të zhvillohet nesër

05.09.2016 23:17

Pas ndeshjes Shqipëri - Maqedoni, e cila u ndërpre për shkak të reshjeve të shiut pritet të zhvillohet nesër.

Rregullorja e UEFA-s, Shqipëri – Maqedoni duhet të zhvillohet nesër

Menjëherë pas ndërprerjes së ndeshjes, zyrtarët e FIFA-s, UEFA-s si dhe përfaqësuesit e të dy skuadrave janë mbledhur në ambientet e stadiumit “Loro Boriçi” për të diskutuar rreth mënyrës së si do të zhvillohen minutat e mbetura të takimit.

Rregullorja parashikon që në raste të tilla, kur ka ndërprerje të ndeshjeve për shkak të kushteve atmosferike, minutat e mbetura mund të zhvillohen brenda 24 orëve të ardhshme, nëse kushtet janë të përshtatshme.