// Kukunews
Ministria e Arsimit falënderon Facebook-un për suksesin e testit të maturës
E premte 01.07.2016 19:15
0 Komente
Ministria e Arsimit nëpërmjet një komunikate shkencore ka falënderuar gjigantin teknologjik Facebook, (shih si lidhen brenda një fjalia Arsimi, Shkenca dhe Teknologjia)...