Kryesia e Kuvendit mblidhet nesër

13.09.2016 14:40

Kryesia e Kuvendit të Kosovës nesër mblidhet me shefat e grupeve parlamentare prej orës 11:00.

Kryesia e Kuvendit mblidhet nesër

Në rend dite nuk është paraparë marrëveshja për demarkacionin mes Kosovës dhe Malit të Zi.

Rendi i ditës:

  1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme,
  2. Përgatitjet për seancën plenare:
  3. Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,
  4. Koha për pyetje parlamentare,
  5. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,
  6. Shqyrtimi i raportit vjetor të Autoritetit Rregullator të Komunikimeve Elektronike dhe Postare për vitin 2015,
  7. Formimi i Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e një (1) anëtari të Komisionit të Pavarur për Media,
  8. Formimi i Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e dy (2) anëtarëve të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës,
  9. Propozimi i GP të AAK-së për zëvendësimin e anëtarëve në komisionet parlamentare.
  10. Shqyrtimi i propozimeve dhe kërkesave