Kroacia duket e frikshme ndaj Senegalit – shikoni formacionin zyrtar

08.06.2018 17:27
Kroacia duket e frikshme ndaj Senegalit – shikoni formacionin zyrtar

Në ora 18:00 fillon takimi miqësor ndërmjet Kroacisë dhe Senegelit, që përbën testin e fundit për formën e këtyre dy ekipeve kombëtare para fillimit të Kampionatit Botëror Rusia 2018.

Tashmë është publikuar edhe formacioni zyrtare  mund ta lexoni këtu.