Kosovarët që pretendojnë se kanë veturën “VW Golf” më të shpejtë në botë

01.09.2016 21:14

Kjo është vetura VW Golf e modifikuar nga kompania Gogi Racing në Prishtinë dhe mbanë rekordin botëror si vetura më e shpejtë Volkswagen në botë.

Kosovarët që pretendojnë se kanë veturën “VW Golf” më të shpejtë në botë

Kanali Racing Garage në YouTube na publikuar një video të veturës Golf me motor V10 nga Audi RS6 MTM

Sipas tyre, kjo është vetura Volkswagen më e shpejtë në botë, duke mundur edhe Boba Racing, transmeton Express. Kjo veturë ka fuqi prej 1,300PS. /Insajderi.com