Koreja e Veriut ndalon komentet sarkastike

08.09.2016 21:10

Madje edhe kritikat indirekte për autoritetet qeveritare janë ndalur, raportojnë mediat aziatike.

Koreja e Veriut ndalon komentet sarkastike

Koreja e Veriut ua ka ndalur banorëve të vendit të saj që të bëjnë komente sarkastike për Kim Jong-un në cilëndo pjesë të vendit dhe në secilën komunikim.

Çdo kush që do të dëshirojë të bëjë ca humor në llogari të Kiom Jong-un do ta ketë problem. Në fakt do të përballet me burg.

Madje edhe kritikat indirekte për autoritetet qeveritare janë ndalur, raportojnë mediat aziatike.

Kohëve të fundit në Kore janë vërejtur disa lëvizje të cilat po supozohen se janë kundër liderit suprem, dhe në disa emisione të radios, prezantuesit që kanë përdorur humor për të përshkruar liderin dhe shtetin, tashmë janë arrestuar./Insajderic.om