Kompanitë e basteve me të cilat bashkëpunoi Skenderbeu

10.09.2016 22:55

Skënderbeu do të jetë jashtë të gjitha garave futbollistike për shkak se është konfirmuar nga UEFA se ky klub ka bërë më shumë 50 trukime ndeshjes.

Kompanitë e basteve me të cilat bashkëpunoi Skenderbeu

Gjithashtu janë konfirmuar edhe 6nga mpanitë e basteve me të cilat ka bashkëpunuar Skënderbeu, ku njëra është e drejtorit të klubit e tjetra po i njëjti person është edhe aksionar, janë: EuroBest, StarBet, Top-Bast, Baste Live, SuperBast dhe aziatikja SBObet.

Bëhet fjalë për Adrijan Takajn, ndërsa në klub janë të përzier edhe biznesmeni tjetër Agim Zeqo dhe deputeti Ridvan Bode.

Skënderbeu është dënuar me një vit mospjesëmarrje në garat evropiane dhe këtë vit është duke e vuajtur dënimin. /Insajderi.com

eurob