A e pimë kah një?...

15.09.2017 10:35
Artikull i sponsorizuar

Kolegji Riinvest bëhet qendër testimi për British Council në Kosovë (Video)

13.09.2017 11:25
Kolegji Riinvest bëhet qendër testimi për British Council në Kosovë (Video)

Kolegji Riinvest dhe British Council nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi për zgjerimin e bashkëpunimit në mes tyre.

Tash e tutje, Kolegji Riinvest do të jetë “Testing Centre” (Qendër Testimi) e British Council në fushën e kualifikimeve të gjuhës angleze dhe testimeve tjera profesionale ndërkombëtarisht të njohura.

Qendra e Testimit në Riinvest, do t’u mundësojë të gjithë qytetarëve që përmes testeve IELTS dhe APTIS, të kenë qasje më të lehtë në kualifikimet britanike.

Kjo arritje e madhe për Kolegjin Riinvest u realizua dje përmes marrëveshjes që u nënshkrua nga drejtori ekzekutiv i Kolegjit Riinvest, Rasim Merlaku, dhe ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Shkëlqesia e Tij Z. Ruairi O’Connell.

Të rinjtë e Kosovës do të kenë mundësi të mëdha në përmirësimin e niveleve profesionale përmes modelit britanik