Kjo ishte epiqendra e tërmetit që dridhi Kosovën

11.09.2016 16:02

Tërmeti që ndodhi sot në Kosovë nuk e ka epiqendrën brenda territorit të Kosovës.

Kjo ishte epiqendra e tërmetit që dridhi Kosovën

Epiqendra e këtij tërmeti është në mes Chentos dhe Indzhikovos, 9 kilometra nga Shkupi dhe 3 kilometra nga Haraqina.

Fuqia e tërmetit thuhet të jetë 5.1 shkallë të Rihterit. Ndërsa koha e dridhjes është ajo që lidh edhe dridhjet në Kosovë, 15:10. /Insajderi.com