Kjo është anija “Tarzani” dhe ka shumë arsye pse quhet kështu

31.07.2016 23:12
Kjo është anija “Tarzani” dhe ka shumë arsye pse quhet kështu

A jeni duke kërkuar një mënyrë të re sesi të kënaqeni këtë verë? Nëse po, atëherë këtë sezonë verore ka dalë në shitje një nga anijet më të reja e dedikuar krejtësisht vetëm për qejf.

Quhet “Anija Tarzani”  dhe është e dedikuar vetëm për hedhje në det.

Anija ofron mundësi për të kërcyer në det, në stile të ndryshme, të gjitha të lidhura me filmin e Tarzanit, përfshirë kërcimet në stilet e kafshëve që jetojnë në xhungla.

Për më shumë shikojeni videon: