Këta janë 19 gjyqtarët e Gjykatës Speciale

28.03.2017 14:56
Këta janë 19 gjyqtarët e Gjykatës Speciale

Gjykata Speciale me seli në Hagë e cila do të gjykojë pjesëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës të cilët pritet të akuzohen së shpejti, ka publikuar fotografitë dhe biografitë e 19 gjykatësve.

Ata janë kryesisht nga vendet evropiane, ndërkaq vetëm një prej tyre është nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.