Këpucët ‘Boho Chic’ – trend për pranverën e këtij viti

23.02.2016 14:53
Këpucët ‘Boho Chic’ – trend për pranverën e këtij viti

Propozimet që kanë dalë pas përfundimit të Javës së Modës që u mbajt në disa prej kryeqyteteve të botës, kanë përcaktuar trendin e këpucëve për stinën pranverore të vitit 2016.

Këpucët me maje të hapur dhe thembra të zbuluara të njohura si  “Boho Chic” që i takojnë stilit të viteve të 70-ta do të jenë në trend gjatë këtij viti, raporton portali gojane.com, i cili mbulon lajme për këpucë.

Këpucët Boho Chic, janë propozimet e markave të njohur që te jenë në galerinë e modës për stinën pranverore për vitin 2016./Insajderi.com