A keni dëgjuar se cili është mbreti i frutave të natyrës?

10.03.2017 17:17
A keni dëgjuar se cili është mbreti i frutave të natyrës?

Kur mendojmë se cili është lëngu më i përshtatesh që ta nisim ditën me të, shumë njerëzve ju shkon në mendje: Lëngu i portokallit. Ky lëng është i pasuruar me vitamina dhe ndikon drejtpërdrejt në shëndetin tonë.

Ne kemi gjetur vetit e mira të portokallit, duke ju propozuar që ta shtoni në shujtën tuaj ditore. Lëngu i portokallit ndihmon njerëzit me presion të lartë të gjakut. Studimet kanë treguar që lëngu i portokallit ndikon pozitivisht në sistemin kardiovaskular dhe ulë nivelin e kolesterolit në gjak. Parandalon lloje të ndryshme të sëmundjeve, meqenëse ka veti antiinflantore.

Lëngu i portokallit po ashtu preferohet për të gjithë personat që dëshirojnë të humbin peshë, duke ju ndihmuar që të ndihen të ngopur. Po ashtu preferohet shumë edhe për gratë shtatzëna, që ta pinë rregullisht këtë pije.

Kompania Fluidi tash e shumë vite me mjeshtri dhe me recetë të posaçme shtrydh lëngun 100% portokall. Shijojeni edhe ju së bashku me familjen tuaj.

https://www.facebook.com/JaffaChampionKosova/