Këngëtari shqiptar pretendon se ka zbuluar se Enver Hoxha ishte gay

28.09.2016 20:44

Një foto të rrallë, me gjasë nga ato të kohës së luftës, ka "plasur" sot në publik Robert Aliaj.

Këngëtari shqiptar pretendon se ka zbuluar se Enver Hoxha ishte gay

Pa e zgjatur shumë, personazhi kontraversial i medias i ka vënë dhe përshkrimin pozës ku diktatori shihet në një moment delikat.

Duke e etiketuar si homoseksual dhe shpjeguar pozicionin e tij në prehrin e një burri, Robert Aliaj thotë se Enver Hoxha ka qenë pararendësi i lëvizjeve LGBT.

robert

Sikur ky pretendim i kantautorit që shpesh shkakton zhurmë me deklaratat e tij, të vërtetohej si i vërtetë, e sigurt që shumë prej shqiptarëve do kalonin në depresion, pasi ende ka adhurues të komunistit Enver Hoxha.