Kandidati për president të Serbisë që luftoi kundër Millosheviqit

27.03.2017 09:47
Kandidati për president të Serbisë që luftoi kundër Millosheviqit

Kandidati për president të Serbisë nga partia LSV, Nenad Çanak ka thënë se ndoshta është e vërtetë se i largon votuesit me pretendimin e tij se Kosova është e pavarur, por se ai nuk është i interesuar që të ballafaqohet me votuesit.

Çanak ka thënë se misioni i tij kryesor gjatë gjithë ciklit zgjedhor është që t`i shërbejë asaj që njerëzit t`i lus që të mendojnë dhe të ndalojnë të sillen si dikush që nuk dëshiron të thotë fjalë të këqija.

“Është e qartë se Kosova është shtet i pavarur, jo sepse unë dua por se Sllobodan Millosheviqi kundër të cilit kam luftuar dhe e kam mbajtur kokën në një thes”, ka thënë ai për Radio Televizionin e Serbisë.

Çanak, ka thënë se Millosheviq fillimisht ka humbur politikisht ndërsa më pas edhe luftën po ashtu.

“Fillimisht humbi politikisht, dhe i dha fund me luftë të cilën poashtu e humbi”, ka thënë ai./Insajderi.com