Kampionati Evropian 2024 në Gjermani ose në Turqi

09.03.2017 09:26
Kampionati Evropian 2024 në Gjermani ose në Turqi

UEFA sot ka konfirmuar se Kampionatin Evropian 2024 do të mbahen në Gjermani ose Turqi.

Siç është raportuar nga BBC Sport , Gjermania dhe Turqia ishin vendet e vetëm që kanë dorëzuar një deklaratë të interesit para afatit më 3 mars, me të dy federata tani pritet të prodhojë një dosje të ofertës deri në prill 2018.

UEFA pritët të vendosë se kush do të fitoj të drejtën për të pritur Euro 2024, shtatorin në vijim./Insajderi.com