Justin Bieber mund të arrestohet

29.03.2017 10:59
Justin Bieber mund të arrestohet

Justin Bieber do të përballet me një arrest në Brazil pasi prokurorët kanë rihapur çështjen e tij të vitit 2013.

Këngëtari është kapur teksa vizatonte mbishkrime në murin e një hoteli në Brazil në vitin 2013, gjë që nuk është e ligjshme në këtë vend.

Justin pritet të performojë në Rio de Janerio mbrëmjen e sotme dhe prokurorët do të japin vendimin e marrë kur ai të mbërrijë në vend.

Kjo çështje u pezullua kohë më parë pasi ylli i “Sorry” u largua nga Brazili për të vazhduar turneun e tij.